Konceptet – hur går det till?

Det enkla sättet att gå på loppis i Malmö!

Loppis lounge är mötesplatsen för dig som älskar att hitta bra prylar och göra ett bra köp på loppis, och som vill sälja dina egna begagnade prylar och kläder som inte längre används men som kan säljas vidare. Dina prylar är värda pengar.

Vi är inte en vanlig second hand-butik. Här är det kunder som säljer till
kunder, precis som på Blocket. Inga dyra mellanhänder. Bra prylar och kläder till bra priser. Du behöver inte ens stå på din försäljningsplats – vi tar hand om
försäljningen i butiken. Du tjänar pengarna.

Under hela året kan du hyra en försäljningsplats, eller bara gå runt i vår 400 kvadratmeter stora inomhusloppmarknad – med 240 försäljningsplatser – och fynda. Loppis Lounge är öppen varje dag i veckan.

Här finns något för alla då vi både har begagnade prylar, kläder, hemmagjorda ting och oanvända varor. Dagligen läggs det ut nya kläder och prylar som är till salu.

Vi har provrum så du har möjlighet att prova kläder i butiken, samt ett bord med eluttag, så att du kan testa elektronik och andra saker. Vi har varken garantier eller ångerrätt, precis som på vanliga loppisar.

Om du vill sälja, hyr du en försäljningsplats i minst en vecka. En hylla, golvyta eller plats i vitrinskåp. Du får prislappar med unika streckkoder som matchar med ditt kundnummer. Det finns utrymme på prislappen att skriva pris och text, och du bestämmer vad dina prylar ska kosta. När du har hyrt en försäljningsplats, kan du naturligtvis fylla på som du vill under hela hyresperioden – gratis.

 

konceptet-ny-version

 

Dessutom kan du placera värdefulla ting i ett av våra låsbara vitrinskåp, samt sätta upp bilder på dina varor på en av våra gallerihyllor. Du kan, efter överenskommelse med oss, fylla upp med fler säljmaterial i antingen vitrinskåpen och/eller på en utav gallerihyllorna, om vi anser att det finns utrymme för det.

Allt du säljer för sätts in på ditt konto, minus 15 %, som vi tar i kommission för att förmedla försäljningen. Vi betalar ut vinst till din bankkonto senast en vecka efter din hyrsperiod. Du är alltid välkommen att fråga om din försäljning under tiden som du hyr plats hos oss.

Allt kan säljas. Bara fantasin sätter gränserna.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

 

Boka försäljningsplats nu